LAZADA

Lazada Promo 9.9 Dah Dekat Guys

Posted on:

Hampir setiap bulan, asalkan tarikh kembar je mesti ade promo…macam dah tak nampak promo dah ni bila setiap masa ade je promosi jualan tak kisah dimana-mana platform jualan online. Telco pun sama, mesti duk folo trend market sekarang ni. So citer pasal Lazada Promo ni…taktau nak cakap apa dah. Memang […]

WEBSITE

Promosi Celcom XPAX Prepaid

Posted on:

Celcom selalu juga buat promosi so kena selalu la check dekat laman website celcom ni ye. Cuba lihat gambar dibawah ini, celcom juga turut serta dalam kempen 9.9. Berikut apa yang celcom sedang offer buat masa ni Online 9.9 Offer:¬†FREE RM10 Grab Food Voucher for every Celcom XPAX pack. Promo […]